Entertainment/Sterren
174821384
Sterren

Xess Xava wil in voetsporen van zijn vader treden

Xess Xava, het zesjarige zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, wil graag in de voetsporen van zijn vader treden en ook profvoetballer worden. Dat zegt Xess Xava voor de camera’s van RTL Boulevard op de rode loper van De Allergrootste Slijmfilm.

„Voetballen”, antwoordt het zesjarige jongetje op de vraag wat hij later wil doen. Jessey Sneijder, de 15-jarige zoon die Wesley uit een eerdere relatie heeft, was ook aanwezig op de rode loper om zijn Yolanthe bij te staan. Ook Jessey droomt van een carrière als profvoetballer. „Ze kunnen allebei goed voetballen. Dat heb ik ze goed geleerd”, zei Yolanthe daarna gekscherend.

Yolanthe, die normaal gesproken in de Verenigde Staten woont, vertelde verder ’graag’ in Nederland te zijn omdat ze dan haar familie kan bezoeken. De actrice werd nog gevraagd naar een vakantie met haar vermeende nieuwe liefde. „Ik was op vakantie met vrienden. Dat was heel leuk en nu ben ik weer hier”, zei ze daarop.

Yolanthe Cabau, Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz worden al jaren met de nek aangekeken in Nederland. In een nieuwe aflevering van de podcast Ongefilterd met Kitty en Elif nemen Telegraafjournalisten Kitty Herweijer en Elif Isitman het op voor de glamourpoes: