Nieuws/Entertainment
1751812
Entertainment

Dit vindt Erland Galjaard van het vertrek van Johnny

Erland Galjaard

Erland Galjaard

RTL heeft bij monde van programmadirecteur Erland Galjaard gereageerd op het vertrek van Johnny de Mol naar concurrent SBS. Maandagavond werd bekend dat De Mol terugkeert naar de zender waar hij werkte van 2008 tot zijn vertrek naar RTL in 2013.

Erland Galjaard

Erland Galjaard

Galjaard: „Johnny is als tv-maker volwassen geworden bij RTL en heeft bij ons prachtige persoonlijke programma’s gemaakt. Hij heeft de afgelopen jaren mede het maatschappelijke gezicht van RTL 4 bepaald met programma’s als SynDROOM, Project P. en De Wensboom. Daar ben ik heel trots op. RTL gaat hem zeker missen nu hij terugkeert op het oude nest. Gelukkig geeft hij dit jaar nog twee keer acte de présence bij RTL met Reis Van Je Leven in april en The Talent Project dit najaar. We wensen Johnny het allerbeste en heel veel succes.”

Bij SBS6 gaat Johnny de Mol jaarlijks verschillende programma’s presenteren zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant op het thema van Johnny’s programma SynDROOM. Met dit programma won hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring. In 2013 en 2015 won Johnny de Mol de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste presentator.