Nieuws/Entertainment
1754234126
Entertainment

Dit zijn de koppels van het vernieuwde Temptation Island!

Vanaf volgende maand kunnen fans van Temptation Island hun hart weer ophalen! Anders dan in de reguliere versie en de VIPS-editie onderzoeken koppels deze keer niet of ze de verleiding kunnen weerstaan, maar testen ze of ze wel de ware zijn voor elkaar.

Maak kennis met de koppels van Temptation Island: Love or Leave, gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels.

Sonny & Jaydi

De 22-jarige Jaydi is al drie jaar samen met Sonny (27). Het stel woont samen in Zandvoort en zien een serieuze toekomst samen. Maar ondanks dat ze ongelofelijk gek zijn op elkaar, hebben de twee twijfels en vragen ze zich af of ’dit het nou is’. Sonny vindt Jaydi een prachtige meid, maar is van mening dat ze zelfstandiger moet worden. Jaydi zou op haar beurt graag zien dat Sonny wat minder egoïstisch wordt. In strikte afspraken maken voor Temptation Island, geloven de twee niet. Sonny: „Je moet juist het proces in om echt te weten of je echt voor elkaar bestemd bent. Afspraken maken voelt dan als valsspelen.”

Karina & Gregory

Karina (24) en de 29-jarige Gregory wonen twee jaar samen en zijn al zeven jaar een koppel. Een misstap kan gebeuren, maar is het vertrouwen in elkaar er dan nog wel? Karina en Gregory willen er tijdens Temptation Island achter komen. Karina vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren, terwijl Gregory graag al de volgende stap wil zetten.

Gulcin & Sorelis

Al jaren wacht Gulcin (28) op een huwelijksaanzoek van haar beschermende 32-jarige vriend waar ze inmiddels al negen jaar een fijne relatie mee heeft. Helaas zijn er vanuit beiden dingen gebeurd waardoor ze elkaar eerder wantrouwen dan vertrouwen. Dat is dan ook precies de reden waarom ze meedoen aan Temptation Island. Komen ze hier samen uit? Zo ja, dan zal Sorelis haar eindelijk ten huwelijk vragen. Wie weet op het laatste kampvuur...

Denise & Marco

Denise (31) is al 3,5 jaar smoorverliefd op de 29-jarige Marco. De vonk sloeg over in de sportschool en inmiddels wonen ze al een tijdje samen in Capelle aan den IJssel. Na een vakantie met zijn beste vriend op Mallorca begon het vlammetje bij hem iets te doven. Sindsdien is Denise onzekerder geworden en vertrouwt ze Marco niet helemaal meer. Met hun deelname aan dit programma hopen ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen en volwassener te worden in hun relatie.