Nieuws/Entertainment
1756712607
Entertainment

Jennifer Aniston: stemmen op Kanye is niet grappig

Net als vele andere Amerikaanse sterren steunt actrice Jennifer Aniston de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn ’running mate’ Kamala Harris. Op Instagram liet de Friends-ster weten dat ze haar stem al heeft uitgebracht. Ook wil ze haar volgers duidelijk maken dat het ’niet grappig’ is om te stemmen op rapper Kanye West.

De 51-jarige actrice roept haar volgers op om verantwoordelijk te zijn. „Het is niet grappig om op Kanye te stemmen. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Wees alsjeblieft verantwoordelijk”, schrijft Jennifer.

Volgens de actrice zijn de Verenigde Staten op dit moment meer verdeeld dan ooit en moet dit veranderen. „Ik dring er bij jullie op aan om na te denken over wie het meest wordt getroffen door deze verkiezing als we zo doorgaan. Dit hele gebeuren gaat niet om een kandidaat of een probleem, het gaat over de toekomst van het land en de wereld.”

Kanye West doet volgende maand mee met de Amerikaanse presidentsverkiezingen als onafhankelijk kandidaat maar wordt niet gezien als serieuze kanshebber. De rapper scoort nergens hoog in de opiniepeilingen.