Nieuws/Entertainment
1757494
Entertainment

Hobby komt Sylvie’s Sander nu van pas!

Langzaam wordt iets meer duidelijk over SANDER, de nieuwe liefde van SYLVIE MEIS (39) die door weekblad PRIVÉ, na een romantisch samenzijn in een Hamburgs hotel, met haar werd gefotografeerd. Hij komt inderdaad uit Nederland, studeerde voor huidarts in Maastricht en Amsterdam en werkt nu als dermatoloog in een kliniek in de Noord Duitse stad waar Sylvie destijds in de HSV-tijd van haar ex RAFAEL VAN DER VAART terecht kwam.

Al sinds een maand of twee zijn de twee een ’setje’, maar pas vandaag komt Syl daar voorzichtig voor uit. „Ikk hoef me niet te verstoppen, het gaat goed met me”, zegt ze vandaag tegen het Duitse Bild.

De eerste foto’s laten een verliefde Sylvie zien, op het eerste oog wat te koud gekleed voor het laatste vriesweer. Maar het is Sander die haar warm houdt, als zij van het luxe Japanse restaurant in Hotel Vier Jahreszeiten naar de gereedstaande taxi lopen.

Als uit de hand gelopen hobby heeft Sander astronomie. Hij zet op YouTube filmpjes over zons- en maansverduistering, die hij verklaart. Enige ’sterrenkunde’ kan hem in de omgang met Sylvie wel van pas komen.