Nieuws/Entertainment
1759075
Entertainment

Kim Kardashian weet fans tóch nog te shockeren met deze foto

Kim Kardashian trekt (zich) niets aan

Kim Kardashian trekt (zich) niets aan

Als je denkt dat je alles gehad hebt, weet Kim Kardashian toch nog weer de tongen los te maken met een provocerende foto op Instagram.

Kim Kardashian trekt (zich) niets aan

Kim Kardashian trekt (zich) niets aan

Ze plaatst een foto van zichzelf op het sociale medium waar ze NUDE-ls eet, waarbij ze topless aan tafel zit. En ja, ze mag haar borsten voor de foto subtiel afgedekt hebben - over de ene borst hangen haar rozegeverfde haren en aan de andere wordt verhuld door het schoteltje dat de nudels bevat - toch vragen fans,zich af of ze daar nu werkelijk topless zit en zo ja, waarom in vredesnaam.

De fans, die toch wel één en ander van de realityster gewend zijn, vinden deze foto te ver gaan. „Dit heeft totaal geen nut”, schrijft iemand en een ander met het nodige sarcasme: „Geweldig rolmodel voor je kinderen.” Ook laat iemand weten inmiddels wel genoeg ’kwaliteiten’ van de ster te hebben gezien: ’Je mag nu je kleren weer aantrekken’.

Maar het effectbejag van Kim Kardashian werkt als altijd: een gebruikelijk aantal van 2,4 miljoen likes levert de foto haar op als ook de nodige publiciteit in de Britse media.