Nieuws/Entertainment
1760707
Entertainment

Ex Pamela Anderson doet aangifte tegen hun zoon Brandon

Zo ziet het gezicht van Tommy Lee eruit na klappen zoon

Tommy Lee, nog ongeschonden

Tommy Lee, nog ongeschonden

Tommy Lee postte op zijn Instagram een foto van zijn bebloede gezicht. De post is inmiddels verwijderd, maar de foto gaat nog rond op internet.

Tommy Lee, nog ongeschonden

Tommy Lee, nog ongeschonden

TMZ meldde dinsdag dat een ruzie naar aanleiding van een tweet van Tommy Lee uit de hand was gelopen en dat de 21-jarige zoon van Tommy en zijn ex Pamela Anderson handelde uit zelfverdediging toen er klappen vielen.

Tommy Lee heeft niet aan de aanval van zijn zoon niet alleen een gebroken hart overgehouden

Tommy Lee heeft niet aan de aanval van zijn zoon niet alleen een gebroken hart overgehouden

Tommy liep tijdens de vechtpartij een dikke, bloedende lip op. „Mijn hart is gebroken. Je geeft je kinderen alles wat ze maar willen hun hele leven lang”, schreef de drummer van de Mötley Crüe op Twitter. Hij plaatste daarbij een linkje naar een eerdere Instagrampost, waarin hij Brandon beschuldigde. Later verwijderde hij de berichten.

Mishandeling

De tweet van Tommy Lee die aanleiding zou zijn voor het handgemeen, sloeg op het interview dat Pamela Anderson zaterdagavond aan Piers Morgan had gegeven in zijn programma Life Stories. Daarin vertelde zij dat haar huwelijk met Tommy was beëindigd nadat hij haar had mishandeld. Het woord ’abuser’ kwam voorbij en dat wekte de woede van de voormalige echtgenoot van de Baywatch ster.

Maar Tommy Lee ontkent zelf dat deze tweet de reden was dat zijn zoon met hem op de vuist ging. „Misschien moeten jullie eerst de feiten checken voordat je onzin opschrijft”, zei hij woensdagochtend op Twitter. „Mijn verloofde en ik lagen in bed toen mijn zoon de kamer binnenstormde en mij aanviel. Ik vroeg hem het huis te verlaten en hij sloeg me bewusteloos. Hij vluchtte vervolgens voor de politie. Dat is de waarheid.”

Aangifte tegen zoon

In een update later op de dag laat TMZ echter weten dat het proces verbaal van de politie overeenstemt met hun eerdere berichtgeving. De politie liet hen ook weten dat Tommy Lee aangifte doet tegen zijn zoon wegens mishandeling.

Tommy Lee en Pamela Anderson waren van 1995 tot 1998 met elkaar getrouwd en kregen in die periode samen naast Brandon nog een zoon, Dylan.