Nieuws/Entertainment
1762932152
Entertainment

Jake Paul datet naaktloper Julia Rose na breuk met ex

Tana Mongeau

Tana Mongeau

Jake Paul heeft alweer een nieuw liefje, slechts zes maanden nadat hij en collega-YouTuber Tana Mongeau in het huwelijksbootje stapten. Volgens The New York Post heeft de vlogger een relatie met Julia Rose, die bekend werd doordat ze haar borsten liet zien aan honkballer Gerrit Cole tijdens de World Series vorig jaar.

Tana Mongeau

Tana Mongeau

Paul en Rose werden samen gespot tijdens zijn bokswedstrijd tegen Britse YouTuber AnEsonGib, die Jake wist te winnen met een knock-out in de eerste ronde. Tijdens de afterparty gingen Mongeau en Rose op de vuist, maar al snel bleek dat het niet ging om een echte ruzie. De twee vrouwen zoenden elkaar na het gevecht en plaatsten zelfs samen een selfie op Instagram.

Begin dit jaar maakten Paul en Mongeau bekend een relatiepauze te nemen. Ze trouwden vorig jaar in Las Vegas, maar al snel vroegen fans zich af of het huwelijk nep was. Mongeau maakte al snel een video waarin ze zei ongelukkig te zijn in haar huwelijk. Volgens een bron is Mongeau er helemaal oké mee dat haar ex een nieuwe relatie heeft.