Nieuws/Entertainment

Kempi ging kapot en huilde om nummer met Anouk

rapper Kempi

rapper Kempi

ANP

Rapper Kempi moest huilen toen hij voor de eerste keer het nummer No Love hoorde, dat hij samen met Anouk heeft opgenomen. Dat vertelt hij in een interview met FunX-dj Fernando Halman op de site Nandoleaks.com. De track van Anouk en Kempi verschijnt vrijdag.

rapper Kempi

rapper Kempi

ANP

„Ik wilde altijd al een pokoe (een song) met Anouk maken”, vertelt Kempi. „Zij is een geniale artiest, echt next level.” Toen de zangeres het nummer No Love liet horen, ging de rapper kapot. „Ik moest huilen, ik ging daar op dat moment doorheen. Ik voelde het zo erg; het was alsof mijn ex tegen mij praatte.” De Helmonder doelt daarmee op de ex die hij in september 2017 bedreigde. Kempi werd in januari 2018 veroordeeld tot een celstraf.

Toen Anouk merkte dat de tekst van het nummer zo confronterend was voor Kempi, wilde zij afzien van het uitbrengen van het lied. „Dat voelde als een klap in mijn gezicht, ik had mijn hart geleegd op die pokoe”, stelt de rapper nu. Uiteindelijk werd toch besloten de track uit te brengen, mede door tussenkomst van mensen van het hiphoplabel Top Notch die het nummer ’topshit’ vonden.