Nieuws/Entertainment
1765565
Entertainment

’Straks komt er nog een Temptationbaby van!’

Megan vermaakt zich wel met Joshua.

Megan vermaakt zich wel met Joshua.

Na zes afleveringen Temptation Island is eigenlijk nog maar één van de deelnemers de fout in gegaan: Megan deelde het bed met verleider Joshua. Temptation Island zou Temptation Island niet zijn, als RTL daar niet iets op zou verzinnen…. spoiler alert!

Megan vermaakt zich wel met Joshua.

Megan vermaakt zich wel met Joshua.

Met Jeremy en Vanessa en Tim en Deborah gaat alles nog goed. Zij hebben twee keer goede beelden van elkaar gezien en hoewel er bij Vanessa een zaadje van twijfel is geplant, heeft ze daar eigenlijk helemaal geen reden toe.

Voor Kevin is dat heel anders: Temptation Island wordt Torture Island voor hem. Hij zag in de vorige aflevering zijn Megan seksen met Joshua. „Een normaal mens doet dat niet, hoor. Als je iemand graag ziet dan kun je dat niet doen, dat is een teken dat ze me niet graag ziet”, sipt hij tegenover Jeremy. Eh, Kevin, wie was hier al minstens vijf keer vreemdgegaan??? In ieder geval lijkt deze relatie wel gesneuveld. En dan komt de heerlijke muziek: het vrolijke Send my love to your next lover van Adele. „Treat her better.” Zelden was een achtergrondmuziekje zo goed gekozen.

Megan en Joshua feesten er intussen lekker op los en blijven samen slapen.

Met Mezdi gaat het ook niet goed. Hij zag hoe boos Daniëlle op hem is. Volgens Mezdi heeft ze daar geen enkele reden toe en is de relatie nog wel te redden. Tim weet het wel. Voorzichtig probeert hij Mezdi te vertellen dat met een topless meisje de zee ingaan, waar geen camera’s zijn, niet zo handig is. „Daniëlle is al gekwetst als ik langer dan twee seconden oogcontact heb met een dame, dus als ik dingetje moet vermijden kan ik mezelf beter in de badkamer opsluiten”, vindt Mezdi. Dat probeert hij dan ook. Een uur of 20 toch zeker.

Date-time!

Zelfs als Rick langskomt om te vertellen dat de mannen op date gaan, blijft Mezdi binnen. Tim mag op date met Cherish, Kevin met Billy, Jeremy met Maxime en Mezdi met Laethitia.

Daniëlle is intussen wel klaar met Mezdi. De dames mogen op date, zonder vrijgezelle mannen. Ze gaan op een boottochtje. En verrassing: daar zijn twee nieuwe mannen. De niet echt interessante Kevin (wat doe je met je zonnebril onder je kin?!?), die van Megan even een andere naam moet kiezen, en de verleidelijke Braziliaan Laiolano. Hij lijkt erg veel op Fabrizio, maar dan zonder tatoeages. Hij kan capoeira. En nog cocktails maken ook… „Ik ben hier gekomen om iets kapot te maken”, zegt Laiolano zelfverzekerd. Nu nog hopen dat de dames je naam weten te onthouden.

Mezdi en Leathitia gaan midgetgolfen, wat heel braaf blijft, ondanks dat Leathitia van alles probeert. Maar ja, er bestaan ook weinig activiteiten die zo seksloos zijn als midgetgolfen.

Jeremy en Maxime gaan uit eten. Maxime doet haar best, maar lijkt Jeremy niet echt te kunnen verleiden. De crew probeert Jeremy erin te lokken door hem te laten denken dat hij niet meer wordt gefilmd, maar verboden dingen gebeuren er niet. Jeremy geeft alleen toe dat hij wel eens contact heeft gehad met andere vrouwen via de app en facebook, en dat dat de reden is dat Vanessa hem niet helemaal vertrouwt.

Luisterend oor

De date van Kevin en Billy is vooral vriendschappelijk. Kleine blonde Billy mag het luisterend oor uithangen. „Als het hertje gewond is slaan de leeuwinnen toe”, zei ze eerder. Kevin zegt niet meer met Megan over straat te willen lopen met Megan nu ze is vreemdgegaan. Karma, karma…..

Tim en Cherish mogen naar een prachtig zwembad en gaan daarna ’onbeschoft eten’. Want ze houden allebei van grapjes. Maar er gebeurt niks. Zoals Cherish zegt: ik heb mijn hengel uitgegooid maar hij hapt niet echt. Hij zit een beetje de kruimeltjes te eten.

In het vrouwenresort valt de komst van de twee nieuwe verleiders best goed. Wel merkt iedereen op dat Laio en Fabrizio op elkaar lijken.

Ook de heren krijgen twee nieuwe verleidsters: die zich dansend en met elkaar zoenend aan de mannen presenteren. Kleine donkere Chloé en blonde Denise - met ’yolo’ in haar lip getatoeëerd. Mezdi slaat de zoenen van de nieuwe dames af en zegt stoer dat ze hem niks doen. Denise houdt wel van een beetje tegengas en zet meteen haar zinnen op hem.

Deborah ontdooit

Bij de dames steelt Laio meteen de show met zijn Braziliaanse dansmoves. Hij weet zelfs Deborah een beetje te ontdooien. Eerder had ze alleen een beetje een klik met Gino, die er meteen een tandje bij doet.

Bij de mannen kunnen de nieuwe verleidsters meteen hun best doen tijdens een schuimparty. Denise vraagt Mezdi hoe zijn vriendin eruit ziet, en hij zegt dat ze wel wat op haar lijkt. „Mijn vriendin is echt een hele mooie dame.”

Bij de vrouwen wordt volop gedanst. Smaakmaker Laio richt zijn pijlen niet alleen op Deborah, maar ook op Daniëlle. Iets waar Fabrizio helemaal niet blij mee is. Hij stort zijn hart uit bij Vanessa. Volgens Vanessa moet hij zich niet druk maken, want Daniëlle heeft interesse in hem, niet in Laiolano.

Om de nekken

Intussen wordt nieuwe verleidster Chloé al uitgenodigd bij Kevin in de slaapkamer. Denise probeert het anders. Ze hangt bij iedereen om de nek. Jeremy, Tim en zelfs Kevin zijn er niet van gediend. Volgens Cherish prima, want ’dan komen de jongens meer naar ons omdat ze ons wel vertrouwen. Dankjewel Denise!’ Zij krijgt steeds meer een band met Tim. Een band die vooral draait om flauwe grapjes.

Yasmine gaat Kevin troosten door bij hem in de kamer te slapen. Wel op een eigen matras. Want Kevin heeft het er maar zwaar mee en Yasmin vindt dat zielig, ook al is Kevin totaal haar type niet. Kevin staat zijn tweepersoonsbed aan haar af en gaat zelf netjes in een matras ernaast.

Megan daarentegen laat zich nergens door tegenhouden. „Dalijk komt er een Temptationbaby van!” zegt verleider Kevin, die het allemaal maar wát interessant vindt. Deze keer dekt Megan wel de camera af. Toch nog iets geleerd.

Fabrizio mag Danielle welterusten kussen, dus Laiolano richt zijn pijlen op Deborah Leemans. Maar die blijft de hele nacht ouwehoeren met Gino. Die verzint zelfs dat hij echt verliefd is op Deborah, wat niet zo is. Of ze dat gelooft? Ze waarschuwt Gino dat ze echt van Tim houdt en niet zomaar te verleiden is. „Mijn hoofd en hart zitten continu bij Tim.”

Twijfels

Vanessa laat aan Thomas los dat ze twijfelt aan Jeremy, vanwege de roddels van de verleidsters. Volgens haar gedraagt Jeremy zich alleen goed voor de camera omdat hij haar niet kwijt wil raken. Ehm, ja, dat is toch de bedoeling van het programma?

Dan slaapt Kevin alweer niet alleen. Yasmin en Maxime zoeken Kevin op, omdat ze te dronken zijn om terug te lopen. Sexy wordt het allemaal niet, maar wel gezellig. Of Kevin is echt heel grappig, of de verleidsters doen enorm hun best. Yasmin blijft er bijna in.

Na een tamelijk saaie aflevering gaat het in de laatste drie minuten dan toch nog helemaal mis. Mezdi, die de halve dag verdrietig op bed heeft gelegen, gaat alleen naar de bar. Nieuwe verleidster Denise heeft dat door en springt er meteen bovenop. Ze verleidt hem godbetert met haar twee zinnetjes Duits: ’Ich bin Denise und ich liebe dich’. En verdomd, het werkt! Mezdi gaat met Denise mee naar haar kamer en we horen ze zoenen. Ook moet er iets ’nog een keer bevestigd worden’. „Ik ben hier pas één dag en ik heb Mezdi nu al binnen”, lacht Denise later trots.

Dat wordt wat, de volgende aflevering, met weer een kampvuur! In de preview zien we al dat Deborah niet al te blij zal zijn met de beelden van Tim!

Hoogtepunt: Mezdi die met open ogen in de val trapt van Denise. Temptation wordt spannend!

Dieptepunt: Geen van de meiden weet Laiolano’s naam te onthouden. Oké, het is een ongebruikelijke naam, maar als je twee mensen ontmoet, kun je toch hun naam wel onthouden?

Verrassing: Tim begint zijn baby’tje Deborah te vergeten en valt voor de charmes van Cherish.