Nieuws/Entertainment

Agent Terry Crews niet vervolgd

Hollandse Hoogte

De aanklacht die Terry Crews heeft ingediend tegen een Hollywood-agent is niet-ontvankelijk verklaard. De acteur uit Expendables beschuldigde Adam Venit ervan dat hij hem in zijn kruis had gegrepen. Venit werkt bij het grote Amerikaanse talentagentschap William Morris Endeavor.

Hollandse Hoogte

De zaak is afgewezen, omdat een aanklacht voor dit misdrijf binnen een jaar ingediend had moeten zijn. Het voorval zou hebben plaatsgevonden tijdens een feest medio 2016, terwijl Terry Crews de aanklacht pas in december 2017 indiende.

Adam Venit werd voor dertig dagen op non-actief gesteld, terwijl zijn bazen de zaak intern onderzochten. Hij mocht bij het bedrijf blijven werken, maar werd wel gedegradeerd. Terry Crews zegt gefrustreerd te zijn omdat zijn belager nog steeds bij het bedrijf werkte. Hij moet nog steeds bemiddelingsgeld aan het agentschap afdragen. „Dit is Hollywood, dit is waanzin”, zei hij.

Venit heeft in een officiële reactie gezegd dat hij geen seksuele bedoeling had met de handeling. Daar is de acteur zeer verbaasd over. „Hoe doe je dat? Hoe is dat mogelijk?” reageerde hij.