Nieuws/Entertainment
1767204145
Entertainment

Nance maakt comeback bij Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven met Nance, Jacks en Hanks

Twenty 4 Seven met Nance, Jacks en Hanks

Zangeres en presentatrice Nance Coolen keert terug bij dancegroep Twenty 4 Seven. Samen met Jacks en Hanks gaat de blondine wereldwijd weer optredens verzorgen met de bekende klassiekers Slave To The Music, I Can’t Stand It, Is It Love en Take Me Away.

Twenty 4 Seven met Nance, Jacks en Hanks

Twenty 4 Seven met Nance, Jacks en Hanks

Tussen 1989 en 1996, de gloriejaren van Twenty 4 Seven, maakte Nance deel uit van de succesvolle formatie en scoorde wereldwijde hits. Het bloed kruipt bij de blondine waar het niet gaan kan: „Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen. Ook zag ik mijn collega’s optreden op 90’s festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan.”

Na een kleine reünie met haar 90’s collega’s Captain Hollywood, Jacks en Hanks ging afgelopen zomer het balletje rollen. „Het toeval wilde dat Ruud van Rijen me in die periode heeft gevraagd of ik weer onder de naam Twenty 4 Seven zou willen optreden. Voor mij was 1 en 1 dus 3 in dit geval. Ik mag weer de hits zingen waar ik me zo bij thuis voel en waar iedereen mij van kent en ook nog eens op het podium staan met de twee liefste collega’s die ik ken. Wij kijken er alle drie enorm naar uit om het publiek weer te omarmen en mee terug te nemen naar de 90’s en te genieten van de geweldige muziek uit die tijd”, aldus Nance.

Het trio gaat optreden onder de naam Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks en zal volgens het management vanaf maart 2020 wereldwijd gaan optreden.