Nieuws/Entertainment

André Hazes presenteert SBS6-talentenjacht

Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

André Hazes wordt de presentator van de nieuwe talentenjacht So You Think You Can Sing van SBS6. Glennis Grace, Giel Beelen en platenbaas Tony van de Berkt van platenmaatschappij 8ball Music vormen de jury, onthulde André donderdag. De show is vanaf zaterdag 28 april op televisie.

Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

So You Think You Can Sing is het derde SBS-programma waarin André Hazes te zien is. Eerder werd bekend dat er een tweede seizoen komt van zijn eigen reallifesoap. Daarnaast presenteert hij in het najaar Oudje zkt. vrouwtje, een datingshow waarin 70-plussers op zoek gaan naar een partner.

„Ik ben heel trots dat ik deze show mag presenteren”, zei André in Shownieuws. „Ik ben nog maar 24 en heb een eigen show op mijn naam en mag daarnaast lekker optreden in het land.”

De nieuwe talentenjacht So You Think You Can Sing is ontwikkeld door Talpa. De show bestaat uit battles met zangtalenten. Ze moeten na hun optredens zelf inschatten hoe de jury en publiek hun optredens hebben beoordeeld. De kandidaten stellen tijdens de show in onderling overleg zelf een top 3 samen. Als die gelijk is aan de top 3 van de jury en het publiek, dan krijgen de talenten grote geldprijzen.