1767637
Entertainment

’Mel B is zwaar verslaafd aan drank en drugs’

Stephen Belafonte en Mel B

Stephen Belafonte en Mel B

Volgens Stephen Belafonte kampt Mel B met een ernstige drank- en drugsverslaving. Volgens haar ex-man zou ze meerdere malen een overdosis hebben nomen en zijn de blauwe plekken en andere blessures te wijten aan haar verslaving, en niet zoals de Spice Girl zelf zegt, het gevolg van huiselijk geweld.

Stephen Belafonte en Mel B

Stephen Belafonte en Mel B

Belafonte is met Melanie Brown verwikkeld in een juridische strijd over de bezoekrechten aan zijn stiefdochter Angel, het kind dat de zangeres heeft met komiek Eddie Murphy. Volgens Stephen vertelt de Spice Girl haar dochter leugens om Angel op die manier tegen hem te keren.

De ex van Mel beweert dat zij zo verslaafd is aan drank en drugs, dat ze ’midden op de dag ladderzat tegen de muren op botste’. Aan entertainmentsite TMZ vertelt Belafonte: „Soms was ze zelfs zo van het padje, dat ze haar broek omlaag trok en midden in de woonkamer ging plassen waar de kinderen bij waren.” Ook zou hij de therapeut van zijn ex berichtjes hebben gestuurd, waarin hij hem smeekte Mel te helpen ’voordat ze een tweede Michael Jackson werd’.