Nieuws/Entertainment
1768015849
Entertainment

Kanye: ik ben grootste artiest die God ooit heeft gemaakt

Kanye West noemde zichzelf zondag ’de grootste artiest die God ooit heeft gemaakt’ tijdens een dienst in de megakerk van Joel Osteen. De rapper, die onlangs een gospelalbum uitbracht, kwam even buurten bij de Texaanse kerk om te praten over zijn religieuze ontwikkeling.

„Ik weet dat God me al tijden tot zich roept en de duivel me probeert af te leiden”, zei hij tijdens de dienst. West zegt niet meer dezelfde persoon te zijn sinds hij God heeft toegelaten in zijn leven. „Elke keer dat ik opsta, teken ik een lijn in het zand en zeg ik: ’ik ben hier in dienst van God en geen wapen kan tegen mij gebruikt worden.” Zijn vrouw Kim Kardashian en dochter North moedigden hem aan vanuit het publiek. De artiest treedt later in de avond op met zijn speciale Sunday Service-set.

Eerder gaf Kanye al aan geen seculiere muziek meer te willen maken. Ook heeft hij aangegeven zijn naam te willen veranderen in Christian Genius Billionaire Kanye West als hij meedoet aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2024.