Nieuws/Entertainment
1772756
Entertainment

’Temptation-Kevin deelt rake klappen uit in Gent’

Kevin en Megan

Kevin en Megan

GENT - Voor deelnemer Kevin is Temptation Island tot nu toe een ware beproeving: op de kampvuurbeelden van ’zijn’ Megan zag hij dat zijn vriendin op tv seks had met verleider Joshua. Een figuurlijke klap in zijn gezicht. Blijkbaar deelt hij in het leven na de show zelf ’echte’ klappen uit, zo blijkt uit beelden van VTM Nieuws.

Kevin en Megan

Kevin en Megan

Kevin raakte afgelopen donderdag naar verluidt slaags met een andere man in de buurt van de Gentse Overpoort. De aanleiding zou een vrouw zijn geweest, bovendien was er drank in het spel volgens een betrokkene.

De dag erna, op vrijdag, deed Kevin de vechtpartij tegen Het Nieuwsblad af als niet veel bijzonders. Sterker nog, hij zou alleen getuige zijn geweest, maar daarna snel weg zijn gegaan. Het is niet helemaal duidelijk of er gewonden zijn gevallen. Er waren zelfs geruchten over een kaakbeenbreuk, maar dat bleek niet te kloppen. Ook is er geen proces-verbaal opgemaakt.

Verdedigen

Tegenover VTM Nieuws gaf Kevin echter een hele andere verklaring af. „Ik heb me enkel verdedigd. Een man riep dingen vanuit zijn auto. Daarna is hij gestopt en heeft hij me proberen aanvallen. Ik heb me enkel verdedigd en daarna ben ik verder gaan lopen.”

Bij Vijf, de zender waarop Temptation Island in België wordt uitgezonden, kennen ze Kevins versie van de feiten. Daar erkennen ze ook niet dat er geregeld (oud)-deelnemers van Temptation negatief in het nieuws komen. Bovendien krijgen ze hulp van de zender, nu ze ineens ’bekend’ zijn. „Voor alle kandidaten is er de nodige psychologische hulp beschikbaar. We bespreken de impact van televisiebekendheid, het omgaan met reacties en de invloed van de uitzendingen op hun privéleven”, laat de zender weten.

Kevin was het vriendje van Megan, maar in de Temptation-reeks dook Megan al na enkele dagen het bed in met verleider Joshua. Kevin beëindigde daarna de relatie met Megan.