Nieuws/Entertainment
1773346755
Entertainment

Hilariteit om ’buikje’ Dave Roelvink

Dave Roelvink en Jesse.

Dave Roelvink en Jesse.

De foto die Dave Roelvink zondag op Instagram deelde, heeft voor veel hilariteit gezorgd bij zijn volgers. De zoon van Dries Roelvink kwam in korte tijd vijftien kilo aan en toont trots, en met de nodige zelfspot, hoe dat er in de praktijk uitziet. „Hoeveel weken ben je zwanger?”

Dave Roelvink en Jesse.

Dave Roelvink en Jesse.

Dave gaf onlangs de dakloze Jesse een volledige make-over en deelt daar nu de foto’s van. De dj, te zien met een flink buikje, schrijft erbij: „Arie en Bart op pad. Nog steeds aan het nagenieten van deze dag. PS ik ben niet aangekomen, ik blaas gewoon uit.”

Maar in plaats van reacties op de indrukwekkende metamorfose, zijn het vooral Daves coronakilo’s die de show stelen. Zo zegt tv-presentator Kaj Gorgels: „Ben je op de motor? Ik zie dat je helm onder je shirt zit. Geintje, ouwe gewichtheffer.” Iemand anders reageert met: „Grijs kleedt heerlijk af!”

Gelukkig voor Dave zijn er nog genoeg mensen die zich focussen op het mooie gebaar. „Hij ziet er wel tof uit hoor, hahaha. Hopelijk blijf je tijd houden om deze man een beetje in de gaten te houden.” Een ander: „Topper ben je, Dave. Zo moeten er meer zijn. En wat een gezeik om een buikje, zeg.”

De zoon van zanger Dries Roelvink is vijf maanden geleden gestopt met roken, waarna hij vijftien kilo aankwam. De dj, die één meter negentig lang is, ging van 75 naar 90 kilo.