Nieuws/Entertainment
1773392
Entertainment

Tommy Lee zet aanklacht tegen zoon door

Tommy Lee trekt zich niets aan van de buitenwereld en zet de aanklacht tegen zijn zoon Brandon door. Volgens TMZ is de rocker van mening dat een te softe aanpak van zijn zoon de opvoeding volledig verpest. Als Brandon door de aanklacht in de gevangenis belandt, is dat volgens Tommy 'zijn eigen schuld'.

Vader en zoon hebben het met elkaar aan te stok omdat Brandon Tommy een flinke klap heeft verkocht waarna de rocker knock-out ging. Beelden daarvan zouden vervolgens door Brandon zijn doorgestuurd naar Pamela Anderson, de moeder van Brandon. De voormalige Baywatch-ster ontkent dat.

Vrijdag probeerde Pamela de boel te sussen. Ze riep de drummer op de zaak te laten zitten en zei dat Brandon door het lint was gegaan vanwege 'alle ellende' die Tommy in de levens van zijn zoon en zijn ex heeft gebracht. Tommy is op zijn beurt kwaad op Pamela omdat de blondine naar zijn mening Brandon probeert op te stoken en betrekt in de ruzie tussen de rocker en de actrice. Pamela claimt dat Tommy losse handjes had tijdens hun huwelijk in de jaren 90.