Nieuws/Entertainment
177497048
Entertainment

Kris Jenner emotioneel over stoppen realityshow

Het feit dat de Kardashians en Jenners na twintig seizoenen een punt gaan zetten achter hun succesvolle realityshow Keeping Up With The Kardashians laat matriarch Kris Jenner niet onberoerd. In een radio-interview met Ryan Seacrest, mede-bedenker en uitvoerend producent van de show, liet Jenner weten wel een paar traantjes te hebben weggepinkt.

„Oh hou op! Je maakt me weer aan het huilen als je hierover begint”, snikte Kris toen Ryan haar vroeg naar het moment dat de familie besloot ermee te gaan stoppen. „Het moet allemaal nog een beetje indalen bij mij. Ik werd vanmorgen ontzettend emotioneel wakker, nadat ’het grote nieuws’ wereldkundig was gemaakt.”

„Ik stond om 5 uur ’s morgens in de gym met mijn dochters Khloé en Kim en we keken elkaar aan met zo’n blik van: ’wow, dit is heftig’. Maar het is goed zo. We willen onze persoonlijke levens zonder camera’s vorm geven. Dit avontuur is geweldig geweest en we hebben er als familie intens van genoten, maar we zijn allemaal ouder geworden en er zijn nieuwe gezinnen ontstaan. Iedereen moet nu de kans krijgen om zijn of haar eigen gezinsleven te gaan leiden.”