Nieuws/Entertainment
1776659495
Entertainment

Famke Louise is weer aan het daten

Famke Louise

Famke Louise

Famke Louise brengt de coronacrisis niet alleen door. De 21-jarige zangeres is weer aan het daten, al wil ze nog niet zeggen wie de gelukkige is. „Het is nog niet heel serieus.”

Famke Louise

Famke Louise

Dat zegt ze tegen RTL Boulevard. Eerder had Famke een relatie met Ronnie Flex. Die romance strandde iets meer dan een jaar geleden. De rapper is sinds kort dolgelukkig met Demi de Boer, de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer.

Famke Louise vertelde begin deze maand dat ze de coronacrisis gebruikt om weer tot zichzelf te komen. Zo kwam ze erachter dat ze nog veel dingen van de afgelopen jaren niet goed heeft verwerkt, zo schreef ze in een openhartige post op Instagram.

„De afgelopen weken zit ik vanwege alle omstandigheden veel thuis. Normaal heb ik een superdruk leven en eigenlijk altijd mensen om me heen. Deze weken ben ik op mezelf aangewezen en dit zorgt ervoor dat ik even goed kan bijkomen van alles wat er is gebeurd afgelopen jaren. (...) Ik ben erachter gekomen dat ik van binnen nog niet alles goed heb verwerkt en ben nog aan het dealen met wat dingen uit het verleden.”

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd