Nieuws/Entertainment
177843645
Entertainment

Boer zoekt Vrouw-Jaap gelukkig in de liefde

’Boer Jaap’, die in het seizoen van 2018 te zien was in Boer zoekt Vrouw, is al sinds kerst in contact met de van oorsprong Deense Helle, zo valt te lezen op de website van het datingprogramma voor boeren.

Helle zocht contact met Jaap na haar scheiding. Jaap vertelt hierover: „Ik weet niet wat dat precies voor type is, haha. Maar vlak voor de feestdagen kreeg ik een grote kerstkaart thuisgestuurd met een mooi verhaaltje erop en een telefoonnummer erbij. Het leek mij een leuke vrouw, dus ik besloot haar te bellen.”

Na een aantal dates en gedeeltelijk samen de kerstdagen gevierd te hebben, vertrok Helle voor een paar dagen naar Denemarken. Voor Jaap was het toen overduidelijk, hij is verliefd.

„Wat ik zo leuk aan haar vind? Ze is een mooie, lieve dame. Ze is praktisch, doortastend en neemt initiatief. Dat waardeer ik aan haar. Het voelt zo goed. Ik zie een toekomst met haar en haar twee kinderen zeker zitten!”

Boer Jaap (seizoen 2018) heeft de liefde gevonden in de van oorsprong Deense Helle! De twee kwamen met elkaar in contact net voor Kerst vorig jaar en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Vanaf 23 februari gaat het elfde seizoen van het programma van start.