Entertainment/Sterren
1778504269
Sterren

Travis Scott opnieuw aangeklaagd om onrust tijdens concert

Een bezoeker van een optreden van Travis Scott in 2019 heeft de rapper aangeklaagd. Volgens de vrouw raakte zij gewond toen er tijdens festival Rolling Loud in Miami chaos uitbrak in het publiek nadat Scott de concertgangers had opgehitst.

Advocaten van Scott stellen tegenover TMZ dat de vrouw en haar advocaat de situatie moedwillig hebben verdraaid in hun aanklacht. „Zoals zelfs uit hun papierwerk duidelijk wordt, had dit incident te maken met een valse melding van een schietpartij tijdens de show en stond het los van het optreden van Travis.”

Ook verklaren zij dat een video van de politie die met Scott spreekt die de vrouw deelde, het moment laat zien waarop agenten de rapper informeerden over het stilleggen van het concert vanwege de valse melding. Scott werkte volgens hen die dag volledig mee met de politie.

Het team van Scott stelt dat de vrouw in de afgelopen twee jaar al vier aanklachten heeft ingediend in de zaak, en nu voor het eerst Scott heeft toegevoegd als gedaagde. Daarmee insinueren zij dat dat nu wel is gebeurd vanwege het drama op Astroworld afgelopen najaar. Bij dat festival van Scott kwamen tien mensen om het leven toen gedrang ontstond tijdens zijn optreden. Er lopen verschillende rechtszaken rond Astroworld tegen de 31-jarige.