Entertainment/Sterren
1779113809
Sterren

BN’ers zetten moeders in het zonnetje

Verschillende bekende Nederlanders uiten zondag op Instagram dankbaarheid voor hun eigen moeders, de moeders van hun kind(eren) of het moederschap. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Moederdag.

Onder anderen Patricia Paay zet haar moeder deze dag extra in het zonnetje. „Onze moeder wordt komende week 96 jaar, wat een mijlpaal. Ik plaats regelmatig iets uit het verzorgingshuis waar zij verblijft. Natuurlijk ga ik ook vandaag even naar haar toe met iets lekkers.” Ook Gordon, die momenteel in Dubai woont, staat stil bij zijn moeder. „Op deze dag eer ik jou altijd extra.....”, schrijft hij bij een foto van zijn inmiddels overleden moeder, „ik ben er nu niet om een tompouce te brengen naar je graf maar heb hier een Hema gevonden waar ik er postuum een neem op jou! De allergekste liefste vervelende maar bovenal grappigste mama van de wereld!”

(Tekst loopt door onder Instagrambericht.)

Liefde

Realityster Dave Roelvink deelt een foto van zijn vriendin Jazzlyn Dusoswa, die hun kindje vasthoudt, en een foto van zijn moeder die hem als baby vasthoudt. „De eerste grote liefde in je leven is je moeder vergeet dat niet”, schrijft hij bij de foto’s, „happy Mothersday my queens.” Ook zangers Jan Dulles, Jim Bakkum en Simon Keizer uiten deze dag hun waardering voor hun vriendin of vrouw. Zo schrijft Bakkum bij een foto van zijn vrouw Bettina Holwerda met hun kinderen: „Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik iedere dag blij ben dat zij de moeder van mijn kinderen is.”

Ellemieke Vermolen, Bibi Breijman, Monica Geuze, Hadewych Minis, Kimberley Klaver en Laura Ponticorvo geven aan blije moeders te zijn. „Mijn eerste Moederdag”, schrijft Laura bij een foto van haarzelf met haar dochter. „Ik wil alle mede mama’s, wens mama’s, bonus mama’s en de mensen bij wie dit eventueel een verdrietige dag is, heel veel liefde toesturen.”