Nieuws/Entertainment
1780162
Entertainment

Ron Boszhard blij met einde Wie is de Mol

Ron Boszhard

Ron Boszhard

Ron Boszhard is blij dat Wie is de Mol, het spelprogramma dat hij al in de eerste aflevering moest verlaten, eindelijk afgelopen is. Dat laat hij weten met een filmpje op Instagram.

Ron Boszhard

Ron Boszhard

Hij nam een video op op het Mediapark waar posters hangen van alle deelnemers in het programma, waarbij de afvallers een rood waas over hun afbeelding hebben gekregen. „Kijk, ik kom regelmatig bij het Trosgebouw en dan zie ik elke keer dit beeld”, wijst Ron Boszhard op de afbeelding van Jan Versteegh die zondagavond in de finale-aflevering van Wie is de Mol de Mol bleek te zijn. Vervolgens loopt hij langs de andere deelnemers tot hij bij zijn eigen afbeelding uitkomt. „ En vanaf dag 1, vanaf dag 1, was ik rood.”

Het was extra pijnlijk voor Ron dat hij de eerste deelnemer van het programma was die afviel, nota bene in een opzet waarbij hij nog niet eens alle deelnemers had ontmoet. Naar eigen zeggen zat hij namelijk al tien jaar te wachten op een uitnodiging om mee te doen aan zijn favoriete show. Uiteindelijk heeft hij de makers van het programma zelf benaderd en kwam daarmee een droom voor hem uit.

Groot is dan ook zijn opluchting dat de borden dinsdag weggehaald worden nu het programma afgelopen is. „Dan hoef ik daar de aankomende tijd ook niet meer naar te kijken.” Uit zijn bijschrift blijkt nogmaals dat de presentator nu wel klaar is met de voortdurende visuele confrontatie met zijn nederlaag. „En nou weg ermee”, besluit hij.