Nieuws/Entertainment
1781052919
Entertainment

Natalie Portman reageert op kritiek regisseurs op Marvel-films

Grote regisseurs als Martin Scorsese en Francis Ford Coppola hebben de afgelopen tijd nogal wat kritiek geuit op de films van Marvel. Zo vond Scorsese dat superheldenfilms ’geen cinema’ zijn en zei Coppola dat hij de films zelfs ’afschuwelijk’ vindt. Actrice Natalie Portman reageert nu op de kritiek van de vermaarde filmmakers.

In gesprek met The Hollywood Reporter geeft de actrice haar mening over de situatie. „Ik denk dat er ruimte is voor allerlei soorten cinema. Er is niet één bepaalde manier van kunst maken.” Portman, die in de nieuwe superheldenfilm Thor: Love and Thunder te zien is, denkt ook te weten waarom de Marvel-films zo goed scoren. „Ik denk dat ze zo populair zijn omdat ze mensen echt vermaken en mensen willen ook vermaakt willen worden als ze thuis komen van werk of met moeilijke situaties in hun leven moeten omgaan.”

Eerder al reageerde Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn op de kritiek van zijn collega’s. „Niet iedereen kan ze waarderen, soms kunnen zelfs genieën dat niet. Maar dat is prima”, zei hij zaterdag.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo