Nieuws/Entertainment
1781154
Entertainment

’Amber Heard datet met Sean Penn’

Valt Amber Heard nu voor Sean Penn?

Valt Amber Heard nu voor Sean Penn?

Johnny Depp, Elon Musk; is Sean Penn de volgende in het rijtje mannen in het leven van actrice Amber Heard?

Valt Amber Heard nu voor Sean Penn?

Valt Amber Heard nu voor Sean Penn?

Bronnen van Page Six zagen haar in het Oscarweekend in elk geval tijdens een romantisch diner met de befaamde acteur, in de Tower Bar in het Sunset Tower Hotel, waar vele A-listers graag komen. Dat ze gezien werden, mag niet verwonderlijk heten; in de stad waren nog vele feestjes gaande rondom de Oscars, waar Heard ook af en toe haar gezicht liet zien.

Zo zou zij haar gezicht hebben laten zien op het feest van één van Hollywoods grootste agentschappen, WME - onder meer het agentschap van Mark Wahlberg en Michelle Williams en werkgever van de op non-actief gestelde Adam Venit, de vermeende aanrander van Terry Crews. Op het feestje zou ook Elon Musk geweest zijn, die zich vermaakte met Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire. Kort na zijn aankomst zou Amber (31) - alleen - vertrokken zijn van het feestje.

’Intiem’

Vervolgens zou ze rechtstreeks naar het restaurant zijn gegaan om te dineren met Sean Penn (57). Een gast die die avond in het restaurant aanwezig was, vertelt Page Six dat Sean en Amber eruit zagen alsof ze op date waren. „Ze deelden een fles rode wijn, flirtten met elkaar en waren erg intiem met elkaar. Soms waren ze serieus in gesprek en soms lachtten ze. Amber zag er schitterend uit en leek gelukkig, zelfs nadat ze eerder op de avond vermoedelijk een ontmoeting met Elon wilde voorkomen.”

Vertegenwoordigers van de twee wilden geen commentaar geven. Heard en Elon Musk hebben sinds hun relatie in 2016 en hun breuk in augustus vorig jaar, nog geprobeerd weer bij elkaar te komen, maar hun poging strandde na twee maanden in februari dit jaar.