Entertainment/Sterren
1783754
Sterren

K-popgroep Monsta X naar Amsterdam

De Zuid-Koreaanse popgroep Monsta X

De Zuid-Koreaanse popgroep Monsta X

De Zuid-Koreaanse jongensgroep Monsta X komt op 20 juni naar Amsterdam. De wereldwijd populaire groep treedt op in AFAS Live.

De Zuid-Koreaanse popgroep Monsta X

De Zuid-Koreaanse popgroep Monsta X

Wie de Winterspelen in Pyeongchang heeft gevolgd, kent ze misschien nog wel. Zij droegen de Olympische fakkel bij de fakkelloop, als een van de vooraanstaande artiesten van het land zijnde.

Monsta X droeg de Olympische fakkel in Pyeongchang

Monsta X droeg de Olympische fakkel in Pyeongchang

De K-popgroep bestaat uit zeven leden: Shownu, Wonho, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Jooheon en I.M. Zij debuteerden in 2015 bij recordlabel Starship Entertainment met de nummers Trespass en Hero. Ook buiten Zuid-Korea hebben de jongens immens veel fans. Hun derde minialbum, The Clan Pt. 1: Lost, bereikte de top van de K-pop iTunes-lijsten in de Verenigde Staten en Japan. Nu, bij hun tweede Europese tour, kunnen ook alle fans uit ons eigen land van hun concert genieten.

MyMusicTaste

In 2017 maakten de jongens hun eerste Europese tour, mede mogelijk gemaakt door MyMusicTaste. Middels dit online platform kunnen fans hun favoriete artiesten naar hun eigen stad ’stemmen’. Wanneer blijkt dat er genoeg animo is voor een artiest, zet MyMusicTaste het proces in werking om een concert te regelen. Ook deze tour, met Amsterdam bijgevoegd, is via dit kanaal mogelijk gemaakt.

De tour ziet er als volgt uit:

  • Londen (Eventim Apollo): 17 juni 2018
  • Amsterdam (AFAS Live): 20 juni 2018
  • Madrid (Palacio Vistalegre): 23 juni 2018