Nieuws/Entertainment

Barbie verrast iedereen door terug te keren bij ex

Michael:’ Samantha terug bij Rolf? Ik weet van niets’

Rolf Tangel met Samantha de Jong

Rolf Tangel met Samantha de Jong

Facebook

Samantha de Jong is weer terug bij haar ex, Rolf Tangel. Onlangs kwam er een einde aan de relatie tussen Barbie en Jordi, en ook de voormalige pornoacteur zag zijn relatie stranden. „Eindelijk kan ik weer genieten en schijnt het zonnetje weer voor me!”

Rolf Tangel met Samantha de Jong

Rolf Tangel met Samantha de Jong

Facebook

De realityster wil met haar ’nieuwe’ relatie definitief een punt zetten achter een verschrikkelijke periode. Barbie probeerde zichzelf negen weken geleden van het leven te beroven, waarna ze werd opgenomen in een kliniek. Vervolgens zag ze haar kindjes met vader Michael van der Plas naar Spanje vertrekken en strandde niet veel later haar relatie met steunpilaar Jordi.

Facebook

Het voormalige RTL 5-gezicht besloot bij Rolf terug te keren, nadat ze van een vriend had gehoord dat hij alleen maar over haar praat. „Na die nachtmerrie met Jordi heb ik ingezien dat Rolf de enige man is bij wie ik me echt gelukkig voel”, vertelt de blondine. „Ik weet dat we nu voor altijd samen zullen blijven.”

Privéleven

Michael van der Plas, met wie Samantha twee kinderen heeft, is met stomheid geslagen, wanneer Privé hem vraagt of hij op de hoogte is van de verzoening. „Het is dat ik het nu van Privé hoor, dat Sam weer terug is bij Rolf. Ik weet helemaal van niets.”

In een eerder interview liet Michael al vallen zich niet te bemoeien met het privéleven van zijn ex-vrouw. „Wat ze doet moet Sam zelf weten, ze is mijn ex. Als we contact hebben, dan is dat over de kinderen. Met Rolf heb ik al helemaal geen lijntje. Ik focus mij op de kinderen en dat gaat goed. Ze leven helemaal op en ik zie ze iedere dag genieten. Daarnaast is mijn café ook weer open in Carihuela. Alles gaat lekker.”

Barbies ’tijdelijke’ woordvoerder, Jake Hampel, bevestigt dat Samantha weer terug is bij Rolf. „Bij Samantha kun je alles verwachten. Het klopt dat ze weer een stel zijn. Ze hoopt weer echt gelukkig te worden met hem. Samen willen ze een stabiel leven opbouwen.”

Bekijk meer van