Entertainment/Royals
1789913393
Royals

Dennis bij familiefeestje met koningin van Maleisië

De koningin van Maleisië heeft zaterdag een werk- en familiebezoek gebracht aan haar geboortestaat Johor. De Raja Permaisuri Agong, zoals de officiële titel van koningin Azizah luidt, had onder meer een ontmoeting in het Istana Bukit Serene met haar schoonzus Raja Zarith. Samen sneden ze een verjaardagstaart aan. Azizah is woensdag zestig jaar geworden en Zarith bereikt die leeftijd op 14 augustus.

Bij tet taart aansnijden waren onder meer prinses Aminah en haar van oorsprong Nederlandse echtgenoot Dennis Verbaas, in Johor bekend als Dato' Dennis Muhammad Abdullah, en andere leden van de vorstenfamilie van Johor aanwezig. Aminah en Dennis hebben eerder dit jaar een dochter gekregen en vieren op 14 augustus hun derde huwelijksverjaardag. Aminah en Dennis gingen ook mee naar het vliegveld om de koningin uit te zwaaien.

Afwezig bij het familietreffen waren sultan Ibrahim - de broer van de Maleisische koningin - en zijn oudste zoon, kroonprins Ismail. Zijn vrouw Khaleeda nam de honneurs waar en was op het vliegveld aanwezig bij aankomst en vertrek van de koningin, die tijdens haar verblijf in Johor Bahru ook een bezoek bracht aan een ziekenhuis waar de Vruchtbaarheidsstichting vrouwen helpt met ivf, reageerbuisbevruchting. Ze kreeg een baby'tje te zien die op deze wijze ter wereld was gekomen.