Nieuws/Entertainment
1790497894
Entertainment

The Weeknd wil podium niet delen tijdens halftimeshow Super Bowl

The Weeknd

The Weeknd

In tegenstelling tot veel van zijn voorgangers, deelt wereldster The Weeknd zondag het podium van de Super Bowl niet met andere artiesten. In een interview met NFL Network liet de Canadese zanger weten dat zijn visie voor de pauzeshow ’geen ruimte overlaat voor andere entertainers’.

The Weeknd

The Weeknd

De zanger vertelt dat hij veel geruchten heeft gelezen over gasten. „Maar het paste niet binnen het verhaal dat ik wil vertellen met het optreden, dus reken er niet op”, aldus Abel Tesfaye, zoals de artiest eigenlijk heet.

Vorig jaar traden Shakira en Jennifer Lopez samen op in de pauze van de Super Bowl, de finale van het American Footballseizoen. Het jaar ervoor waren Travis Scott en Big Boi de gasten van hoofdact Maroon 5. Lady Gaga en Justin Timberlake gaven hun shows in 2017 en 2018 ook solo.

De Super Bowl en de halftimeshow zijn dit jaar ook in Nederland te volgen via zender ESPN. De wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers wordt in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) gespeeld.