Entertainment/Sterren
1793817449
Sterren

Ronald de Boer vindt zwangerschap dochter ’helemaal leuk’

Oud-voetballer Ronald de Boer vindt het ’helemaal leuk’ dat zijn dochter Demi en haar vriend Ronnie Flex in verwachting zijn van een dochter. Het stel maakte het nieuws donderdag op Instagram bekend. Demi is ’begin november, eind oktober’ uitgerekend.

„Ik heb het mijn vader eigenlijk als een van de eersten verteld. Ik heb eigenlijk mijn zus het werk laten doen. Ik zei: ’Vertel jij het maar’”, vertelt Demi in de 538 Ochtendshow. „Ik was er niet en toen gingen ze me facetimen, maar ik was op een plek waar ik niet goed kon opnemen. Toen ging mijn vader me appen en toen zei hij: ’Wat hoor ik nou!? Als jij gelukkig bent, dan ben ik ook heel blij voor je!’ Hij vindt het helemaal leuk.”

Ronnie en Ronald hadden stiekem toch een klein beetje op een jongetje gehoopt, moet Ronnie toegeven. „Ik had toch wel gedacht dat met die Barcelona-genen en mijn SVF Capelle-genen dat we misschien wel bij Heracles Almelo zouden eindigen.”

Ronnie is al vader van dochtertje Nori, dus hij weet ondertussen goed hoe hij de vaderrol moet vervullen. „Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen met mijn oudere dochter. Ik moet zeggen dat ik het in het begin nog wel wennen vond, misschien omdat het mijn eerste kindje was”, vertelt de rapper. „Op dit moment vind ik het zo leuk en ligt het me zo lekker. Lekker broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met de barbies. Ik vind het allemaal top. Dus ik ben ook blij dat ik weer een dochtertje krijg, want ik weet nu al een beetje hoe het gaat.”