Nieuws/Entertainment
1794764
Entertainment

Ook Afrojack geschrokken

Sterrenfiscalist Frank B. verbijsterd

Fiscalist van de sterren Frank B. is volgens zijn advocaat verbijsterd over de beschuldigingen aan zijn adres. Dat laat zij via een persbericht weten. Ook internationaal topdj Afrojack reageert geschrokken op de aantijgingen aan het adres van zijn financieel adviseur.

Afrojack, ofwel Nick van de Wall, zegt naar aanleiding van de beschuldigingen aan het adres van zijn financieel adviseur Frank B. dat hij niet beter weet of al zijn belastingzaken zijn conform de wet geregeld. „Afrojack neemt deze zaak heel serieus en heeft zelf niets te verbergen voor de Fiod’’, staat in het statement van zijn management.

Financieel jurist Frank B. reageert voor het eerst op de verdenking tegen hem. Volgens zijn advocaat richt het onderzoek van de Fiod en het Openbaar Ministerie zich op structuren van twee van B.’s cliënten. ,,Dat zij in het buitenland wonen, is afgestemd met de Belastingdienst’’, stelt zij.

Ook herkent Frank B. zich niet in de verdenking dat hij cliënten op papier liet emigreren uit Nederland. ,,Frank B. heeft zich bij het vervullen van zijn werkzaamheden volledig verlaten op de geldende wet en regelgeving. Cliënt heeft altijd een open, transparante en constructieve werkrelatie met de Belastingdienst gehad en ook nagestreefd’’, staat in het persbericht.

De advocaat benadrukt dat Frank B. meewerkt met de autoriteiten om ‘ontstane misverstanden’ op de kortst mogelijke termijn op te lossen.