Entertainment/Sterren
1796064058
Sterren

Mark Wahlberg traint met mariniers om af te vallen

Mark Wahlberg moet flink aan de bak om de 13 kilo die hij voor zijn rol in de film Father Stu aankwam er weer af te krijgen. Wahlberg kreeg de kilo’s er op verantwoorde wijze bij, met hulp van een professionele chefkok, waardoor het afvalproces makkelijker zou moeten gaan dan wanneer je alleen maar junkfood naar binnen werkt. En door te gaan trainen met mariniers hoopt de acteur snel weer op zijn normale gewicht te zitten. Dit meldt Page Six.

Wahlberg bezocht het marinekorps in San Diego, waar hij een nieuwe sportfaciliteit opende samen met een kolonel. Bij de gym wordt het trainingsprogramma F45 gebruikt, een 45 minuten durende ’high intensity’ training, waarin de acteur geïnvesteerd heeft. Na het ceremoniële gedeelte trok Mark zijn sportkleding aan om er tegenaan te gaan met de mariniers.

„Het is een eer om met mensen te mogen trainen die ons land dienen en ik ben iedereen dan ook zeer dankbaar voor hun diensten. Doordat jullie je lichaam in topconditie houden, kunnen jullie doen wat jullie doen. Ik heb daar veel respect voor en vind het zeer inspirerend.”