Nieuws/Entertainment
1799603
Entertainment

Temptation-verleidster: ’Ik heb nog nooit orale seks gehad’

Cherish

Cherish

Dat de deelnemers aan Temptation Island niet vies zijn van flirten, zoenen en seks, is geen verrassing. Het kan dan ook haast niet anders dan dat de verleiders en verleidsters op het eiland ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van wat er zich tussen de lakens afspeelt. Toch doet verleidster Cherish een opvallende onthulling: „Ik heb nog nooit orale seks gedaan!”

Cherish

Cherish

Op de bank bij Goedele Liekens bespreekt de 26-jarige blondine uit Hellevoetsluis haar seksleven. Wanneer de seksuoloog het onderwerp ’orgasmes’ aansnijdt, blijkt dat er voor Cherish een wereld open gaat. „Ik heb onlangs een onderzoek gedaan”, zegt Goedele. „Meer dan een derde van de mannen was er echt van overtuigd dat penetratie de beste manier is om vrouwen een orgasme te bezorgen.”

En terwijl de verleidster aandachtig luistert naar het verhaal van de Vlaamse seksexpert, vraagt Goedele haar of ze weet wat voor vrouwen de beste manier is om een orgasme te krijgen. „Doe ons maar...” In een poging het juiste antwoord te geven, zegt Cherish: „In ieder geval geen vibrator.”

„Nee, natuurlijk niet”, zegt Goedele. „Orale seks!” Volledig verrast door wat de seksuoloog haar vertelt, kan Cherish maar één ding zeggen: „Nee!” De eveneens verbaasde Goedele vraagt vervolgens: „Geen orale seks voor jou?”, waarop Cherish antwoordt: „Dat heb ik nog nooit gedaan! Nog nooit. Ik heb wel een keer gehad dat iemand iets bij me deed: one in the kinky, one in the stinky.”