Nieuws/Entertainment
1799654646
Entertainment

WINNEN: Kaarten voor de première van Dolittle

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle wederom tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle. Wil jij kans maken om bij de première van Dolittle aanwezig te zijn? Doe dan mee met onze prijsvraag!

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een grijze suikereekhoorn, paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer, en een eigenwijze papegaai.

Onder anderen Fedja van Huêt (Dr. Dolittle), Roman Derwig (Tommy Stubbins), Ilse Warringa (Poly de papegaai), Jamie Trenité (Chee-Chee de gorilla), Dennis van der Geest (Yoshi de ijsbeer), Rayen Panday (Plimpton de struisvogel), Eddy Zoëy (Dr. Mudfly), Edsilia Rombley (Dab-Dab de eend), Thekla Reuten (Tutu de vos), Gijs Naber (Rassouli), Stefania (Lady Rose), André Dongelmans (James de libelle), Pip Pellens (Betsy de giraffe), Pim Wessels (Jip de hond), Derek de Lint (Lord Badgley), Murth Mossel (Kevin de eekhoorn) en Bibian Mentel (Minnie de grijze suikereekhoorn) maken deel uit van de Nederlandse stemmencast.

Prijsvraag

De prijsvraag waarmee je kans kan maken op 2 kaarten voor de première van Dolittle op zondag 12 januari in Pathé Arena Amsterdam luidt:

Welk dier speelt Bibian Mentel in Dolittle?

A. Lady Rose

B. Betsy de giraffe

C. Minnie, de grijze suikereekhoorn

Mail jouw antwoord én jouw contactgegevens vóór zaterdag 11 januari 09:00 uur naar [email protected] en wellicht mag jij zondag 12 januari naar de première!