Entertainment/Sterren
1801743512
Sterren

’Ik doe er alles aan om haar weer terug te krijgen’

Hond Paris Hilton spoorloos: ’Detective, hondenfluisteraar en paranormaal begaafde ingehuurd’

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton is diepbedroefd omdat een van haar honden al bijna een week wordt vermist. De socialite doet er alles aan om chihuahua Diamond Baby te vinden.

Paris Hilton

Paris Hilton

Hilton zit middenin een verhuizing en denkt dat een van de verhuizers de deur heeft opengelaten waardoor Diamond Baby kon ontsnappen. „Mijn familie en vrienden hebben me geholpen met zoeken. We zijn elke deur in de buurt langsgegaan, maar we hebben haar nog steeds niet gevonden”, schrijft de socialite op Instagram.

Naast het uitloven van een „fikse beloning” heeft Hilton ook professionele hulp ingeschakeld. „We hebben een dierendetective, hondenfluisteraar en een paranormaal begaafde ingehuurd en we zijn op zoek naar speciale drones. Ik doe er alles aan om haar weer terug te krijgen.”

Hilton is er kapot van dat ze Diamond Baby moet missen. „Ik ben in tranen, zo verdrietig en depressief. Het voelt alsof ik een deel van mezelf kwijt ben en niets is hetzelfde zonder haar. Diamond Baby is mijn alles, ze is echt als een dochter voor me. We waren onafscheidelijk. Ze was mijn beste vriendin en ze was altijd bij me.” Daarom hoopt ze dat mensen haar willen helpen met haar zoektocht. „Stuur me alsjeblieft een e-mail als je IETS weet.”