Nieuws/Entertainment
1809218881
Entertainment

Nieuwe klus voor markante kasteelheer:

Martien Meiland wordt PRIVÉ-columnist

Noordwijker MARTIEN MEILAND (57) zorgde met zijn kleurrijke gezin en het verbouwen van zijn sprookjeskasteel in Frankrijk voor een van de grote verrassingen van het afgelopen tv-seizoen. Op SBS6 werd de realitysoap van de familie, en hond BOMMEL, wekelijks door wel een miljoen mensen bekeken. Niet voor niets besloot de zender onmiddellijk een tweede seizoen te bestellen en wordt Martien getipt als de mogelijke winnaar van de Gouden TelevizierRing 2019. Iets wat hijzelf ook wel zou zien zitten: „Wat goooeeeedddd!’

Inmiddels draaien op Chateau Marillaux de camera’s alweer voor dat tweede seizoen. Maar wie daarop niet wil wachten om te zien hoe het de familie vergaat, kan woensdag terecht in Weekblad PRIVÉ. Vanaf de komende editie, die dan verschijnt, heeft Martien zijn eigen column waarin hij de fans op de hoogte houdt van alle gebeurtenissen op het kasteel.

„Ik heb er zo’n zin in, énig, met een column in Privé ben je meteen toch een van de meest gelezen schrijvers van Nederland!”

Ook PRIVÉ-hoofdredacteur EVERT SANTEGOEDS is blij met de nieuwe medewerker: „Ik liep al een tijdje rond met het idee en de televisieloze periode, die we zonder ’Chateau Meiland’ moeten zien door te komen, lijkt me het uitgelezen moment om ermee te beginnen. Ik heb de eerste aflevering net binnen en ik moet zeggen: het is helemaal Martien, je hóórt het hem allemaal zeggen!”