Entertainment/Sterren
1810577531
Sterren

Politieagenten bestraft voor lekken overlijden Bob Saget

Twee agenten van het politiekorps in Orange County in Florida zijn bestraft voor hun gedrag rond het overlijden van acteur Bob Saget. De twee deelden informatie over de dood van Saget, waardoor dat nieuws bekend werd voordat de vrouw van de comedian officieel op de hoogte kon worden gesteld.

Volgens de New York Post vertelde Emiliano Silva aan zijn broer dat Saget was overleden. De broer deelde die informatie vervolgens op Twitter. Steven Reed was zelf niet aan het werk op 9 januari, maar hoorde van zijn collega's over de dood van de 65-jarige Full House-ster en vertelde dat aan meerdere vrienden.

De Orange County Sheriff’s Office werd al snel platgebeld door media, terwijl Sagets vrouw Kelly Rizzo nog wachtte op informatie over haar echtgenoot, die ze die zondag niet kon bereiken. De autoriteiten concludeerden uit onderzoek in de hotelkamer van Saget dat de comedian waarschijnlijk 's nachts is gevallen en met zijn hoofd op de marmeren badkamervloer terecht is gekomen. Hij heeft zijn verwondingen onderschat, is gewoon naar bed gegaan en in zijn slaap overleden.

Wat voor straf de agenten hebben gekregen, is niet bekend gemaakt.