Nieuws/Entertainment
1814120
Entertainment

Gary Barlow ziet Take That niet snel herenigen

Gary Barlow denkt niet dat Take That op korte termijn weer uit vijf leden bestaat. Barlow, die de band nu vormt met Mark Owen en Howard Donald, ziet Robbie Williams en Jason Orange niet snel terugkeren.

„Ik zou er geen geld op inzetten”, zei Barlow volgens The Mirror over een reünie. Hij reageerde daarmee op een uitspraak van Williams. Die zei vorig jaar dat hij zich weer bij Take That zou voegen als ook Orange weer van de partij is. „Verspil je geld niet”, waarschuwde Barlow, die de kans op een hereniging inschat op nul.

Williams was in 1995 de eerste die uit Take That stapte, een jaar voordat de groep er de brui aan gaf. In 2005 maakte Take That een comeback zonder Robbie, die inmiddels solo succes had. Williams voegde zich in 2010 weer bij de band voor een tournee. In april 2014 stapte hij weer op, in september van dat jaar nam ook Orange afscheid van de band.

„We hebben in 2011 nog met zijn vijven opgetreden, dus voorlopig is het wel goed”, vindt Barlow. Hij, Owen en Donald willen „niet zitten wachten tot mensen terugkomen.”