Nieuws/Entertainment
1814509
Entertainment

Strikt Privé

Het vervangen van TAN door TWAN is het spannendste medianieuws van het komende tv-seizoen. Benieuwd of het hem gaat lukken de late avond van RTL 4 te gaan redden. Wordt het, naast Pauw, meer van hetzelfde of weet hij toch een luchtiger variant te maken? Wanneer de zender heeft gehoopt op die plek iemand te hebben die niet wordt afgeleid door zijn turbulente liefdesleven, dan komt men echter bedrogen uit. Het huwelijksleven van Twan Huys trok namelijk ook al in brede kring de aandacht. Niet hier, maar in Engeland! Zijn vrouw CHERYL werd daar als vermist opgegeven en nog weet haar familie nauwelijks waar zij uithangt.

Leest u collega BORIS VAN ZONNEVELD’s bijzondere verhaal over Twan Huys’ love-mysterie!

Buitengewoon is ook SHANE KLUIVERT. De zoon van PATRICK en ROSSANA is pas tien, maar windt iedereen om zijn vinger. Iedereen houdt van Shane, die met zijn vlogjes en eerste kookboek zijn eigen imperium bouwt. EDWIN BREDIUS zocht hem op in Barcelona.

En we waren even terug in Hamburg, waar de liefde tussen SYLVIE MEIS en dokter SANDER verder is opgebloeid. Op straat zien we de eerste kus in deze doktersromance: Sylvie heeft de smaak van de liefde weer te pakken!

Evert Santegoeds

Evert Santegoeds