Nieuws/Entertainment
1814683
Entertainment

’Samantha is niet respectvol met mij omgegaan’

Jake Hampel breekt definitief met Barbie

Jake Hampel

Jake Hampel

Er gaat geen dag voorbij of Samantha de Jong, Barbie, staat niet in het nieuws. Vandaag passeert ze wederom de revue, wat opnieuw een enorme impact op het leven van Samantha zal hebben. Manager Jake Hampel is helemaal klaar met zijn voormalige oogappel en trekt definitief de stekker uit de samenwerking met Barbie.

Jake Hampel

Jake Hampel

Aan Privé vertelt hij:

„Langs deze weg wil ik de media informeren dat Jake Hampel de woordvoering voor Samantha de Jong en haar familie met onmiddellijke ingang staakt. Op 16 januari 2018 ben ik na een familieberaad m.b.t. de crisis rondom Samantha’s gezondheid gevraagd om de woordvoering hieromtrent zolang noodzakelijk te voeren.

Onderwijl hebben er weer diverse nieuwsfeiten de revue gepasseerd en ziet het ernaar uit dat Samantha’s mentale weerbaarheid groot genoeg is om openlijk haar mening te geven en niet altijd op een respectvolle manier.

Jake Hampel op het huwelijk van Samantha en Michael in 2012.

Jake Hampel op het huwelijk van Samantha en Michael in 2012.

Voor de goede orde heb ik mijn management-activiteiten reeds in september van het afgelopen jaar beëindigd. Na de echtscheiding en de productie van het programma Samantha en Michael scheiden er mee uit heb ik dit ook aangegeven.

In diverse publicaties ben ik hierna slecht weggezet, maar dat heeft mij nimmer ervan weerhouden privé nog voor Samantha klaar te staan. Via WhatsApp heeft ze me op 7 maart jl. nog om een programma gevraagd, Op zoek naar een woning, en op 14 maart heeft ze bericht dat ze geen interview aan Story had gegeven waarin ze negatief over mijn persoon heeft gesproken!

Derhalve was contact tot de laatste snik energie verslindend, tegenstrijdig en verwarrend.

Ik dank eenieder die in de communicatie over Samantha de Jong mij respectvol heeft behandeld en ervaar de afgelopen acht jaren als een hectisch, maar succesvol tijdperk.

Samantha en haar ouders wens ik veel kracht en wijsheid toe.”