Nieuws/Entertainment
1815230
Entertainment

Dook van Dijck in publiek met Jelka van Houten en Henry van Loon

Nederlandse acteur zingt in show James Corden

Dook van Dijck met talkshowhost James Corden.

Dook van Dijck met talkshowhost James Corden.

De Nederlandse acteur Dook van Dijck heeft dinsdagavond onverwacht opgetreden in The Late Late Show van James Corden. Van Dijck werd tijdens de live-uitzending uit het publiek gehaald en zong een deel van All By Myself van Céline Dion.

Dook van Dijck met talkshowhost James Corden.

Dook van Dijck met talkshowhost James Corden.

The Late Late Show plaatste na de uitzending een gifje van de Nederlander op Twitter. Van Dijck, die op vakantie is in Los Angeles, zat samen met Jelka van Houten en Henry van Loon in het publiek. Zij moesten voor de uitzending een ’casting profile’ invullen. Op basis hiervan werd Van Dijck tijdens een spel met het publiek uitgekozen.

Bij James Cordon in The Late Late Show!”, schrijft Dook op Instagram. „Jelka duwde mij het podium op, ik werd gebliept, zong All by Myself en aan het einde van de gang wist ik niet waar ik heen moest. Ik liep van de zenuwen de kleedkamer in van Dakota Fanning die te gast was.”

De opname is in Nederland woensdagavond te zien op Comedy Central. Van Dijck is onder meer bekend van zijn rollen in de musicals De Marathon en Soldaat van Oranje en de serie Jeuk. Binnenkort is hij in het theater te zien in Het Pauperparadijs.