Nieuws/Entertainment
1816364
Entertainment

’Laura Dern moet terugkeren in Jurassic Park’

Als het aan Jeff Goldblum ligt, keert Laura Dern terug in Jurassic Park. Dat zei de acteur tegen ET. De actrice verscheen in 1993 samen met Jeff en Sam Neill in de originele film van Steven Spielberg.

Laura heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag nog eens Ellie Sattler, haar personage in de dinofilm, zou willen spelen. Na de eerste film was de actrice ook kort in de derde film van Jurassic Park te zien. Jeff, die wiskundige Ian Malcolm in de films speelt, hoopt nu dat ze hem zal vergezellen in een nieuwe Jurassic Park. „Het zou goed nieuws zijn voor mij en voor iedereen wanneer Ellie Sattler terugkeert. Ze is een zeer krachtige, briljante vrouw. Net als Laura”, aldus Jeff.

Ook liefhebbers van Jurassic Park zien een terugkeer wel zitten. Dat bleek eind vorig jaar. Toen zorgde Laura voor beroering bij haar fans. Tijdens een interview met Good Morning America zei ze dat het misschien tijd is voor een terugkeer van haar personage, paleontoloog Ellie Sattler.

Jeff was sinds The Lost World uit 1997 niet meer te zien in een Jurassic Park-film, maar hij maakt een langverwachte terugkeer in Jurassic World: Fallen Kingdom later dit jaar. Ook Chris Pratt en Bryce Dallas Howard doen weer mee. Hun personages Owen en Claire zijn op een missie om de resterende dinosaurussen te redden die op Isla Nublar zijn achtergebleven nadat een vulkaan hen weer met uitsterven lijkt te bedreigen.

Laura Dern in Jurassic Park

Laura Dern in Jurassic Park