Nieuws/Entertainment
1818575
Entertainment

Justin Timberlake moet fans teleurstellen door sneeuw

Justin Timberlake

Justin Timberlake

De show die Justin Timberlake woensdagavond zou geven in New York gaat niet door wegens hevige sneeuwval aan de oostkust van de Verenigde Staten. Timberlake zou optreden in de evenementenhal Madison Square Garden. Hij verwacht dat de geplande show van donderdagavond wel kan doorgaan.

Justin Timberlake

Justin Timberlake

„Het spijt me dat ik moet melden dat de show in de Garden niet doorgaat wegens het weer. Ik baal ervan”, zegt Justin in een video op Instagram. De zanger en de concertorganisator proberen een nieuwe datum te prikken om de geannuleerde show in te halen.

In een aantal regio’s wordt meer dan 30 centimeter sneeuw verwacht. Sommige weersvoorspellingen gaan uit van nog meer winterse neerslag. Naast het luchtverkeer zal ook het openbare leven worden bemoeilijkt. Verschillende overheidskantoren en scholen gaan dicht. Burgemeester Bill de Blasio riep inwoners van New York op om vooral thuis te blijven.

Timberlake is pas begonnen met het Amerikaanse deel van zijn tournee. In de zomer zet hij zijn tournee voort in Europa. Het Europese gedeelte van de Man of the Woods-Tour start op 22 juni in Parijs. Op 15 juli en 25 augustus komt hij naar de Ziggo Dome in Amsterdam en op 24 augustus is hij in Gelredome in Arnhem te zien.