Nieuws/Entertainment
1819396
Entertainment

Ant McPartlin op 4 april naar rechtbank

Ant McPartlin

Ant McPartlin

De Britse presentator Anthony Ant McPartlin is officieel aangeklaagd voor rijden onder invloed. De tv-ster wordt woensdag 4 april bij de rechtbank verwacht, bevestigt de Britse politie aan Hello.

Ant McPartlin

Ant McPartlin

De Britse televisiepresentator Anthony McPartlin werd zondag opgepakt op verdenking van rijden onder invloed nadat hij bij een auto-ongeluk betrokken was geraakt. Hij werd na tien uur weer vrijgelaten. Woensdag werd de officiële aanklacht openbaar gemaakt en de datum van de rechtszaak.

Zijn tv-maatje Declan ’Dec’ Donnely presenteert de twee resterende afleveringen van de Britse tv-show Saturday Night Takeaway alleen, terwijl McPartlin opnieuw in een afkickkliniek verblijft. De aflevering van Saturday Night Takeaway van komend weekeinde is geschrapt. Het tv-duo presenteert ook samen Britain’s Got Talent.

De 42-jarige Ant heeft een roerige tijd achter de rug. Afgelopen zomer werd hij opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers en begin dit jaar zette hij een punt achter zijn huwelijk.