Entertainment/Royals
1819613095
Royals

Zien: William en Catherine videobellen met Emma Stone en Emma Thompson

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben maandag gebeld met Cruella-actrices Emma Stone en Emma Thompson. Dat deden ze vlak voordat ze naar een drive-in bioscoop gingen, waar de film werd gedraaid. De beelden van het gesprek werden woensdag gedeeld.

„Wat leuk om je te zien, lieverd”, begint de 62-jarige Thompson het videogesprek met William. In het gesprek bedanken William en Catherine de actrices, omdat de film twee dagen voor de première speciaal voor zorgmedewerkers werd gedraaid.

Tijdens het gesprek ging het ook over de opnames van de film. De 32-jarige Stone vertelt dat ze ook een scène hebben opgenomen voor Buckingham Palace, waarbij ze op een motor rijdt. „We hadden je moeten tegenhouden”, zegt William lachend. „Dat is echt heel gevaarlijk.” Daar stemt Stone lachend mee in. „Ik weet het. Ik kwam er gewoon mee weg, hoe bijzonder.”

Woensdag ging het stel naar de drive-in bioscoop. Dat gebeurde in een bijzondere auto: een Land Rover van prins Philip. De opa van William overleed op 9 april. Hij werd 99 jaar.