Nieuws/Entertainment
1819912
Entertainment

Kort geding tegen Gordon op 3 april

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Het kort geding tegen Gordon van zijn broer Johny Heuckeroth dient op 3 april. Dat maakt Shownieuws woensdagavond bekend.

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Johny heeft er alles aan gedaan om met Gordon om tafel te komen. Maar dat is niet gelukt. Nu moet de rechter maar knopen gaan doorhakken, stelt zijn advocaat Mathieu Wakim. Iets wat ook Johny zelf liever niet zo had gezien. Het had hem ook niet kunnen schelen als het bij de passages over hemzelf was gebleven. „Dan denk ik: ’ Lul die je bent’, maar ik kon het nog wel hebben.”

Maar de passages over zijn ouders en met name die waarin hij zijn vader beschuldigt van seksueel misbruik, die gingen hem te ver. „Vandaar ook de rechtszaak.” De eis: de boeken moeten uit de handel, er moet een rectificatie komen en de foto van het gezin moet uit het boek worden verwijderd.

En toch: „ Als hij mij zijn oprechte excuses aanbiedt en zegt dat hij dacht dat het echt de waarheid was, dan kan ik er nog wel mee leven. Het is niet niks om naar de rechtbank te gaan. Maar soms moet je.”

Eerder dreigde zus Lydia ook een rechtszaak aan te spannen. Met haar kwam Gordon er wel onderling uit. De gewraakte passage over hun ouders zou worden aangepast en daarom was een kort geding niet meer nodig, liet haar advocaat destijds weten.