Nieuws/Entertainment
1820045
Entertainment

Sylvie: ’Mannen staan niet bovenaan mijn lijstje’

Sylvie Meis

Sylvie Meis

Iedereen is nieuwsgierig naar het privéleven van Sylvie Meis, maar ze wil er niets over los laten. Wel deed ze in Shownieuws een uitspraak over mannen.

Sylvie Meis

Sylvie Meis

Daarmee reageerde ze op de vraag of ze naast badmode, brillen en lingerie ook wel eens aan mannenmode gedacht heeft. Nee, aan men’s wear komt ze voorlopig niet toe. „Ik kan er over gaan nadenken, maar nee, mannen staan niet bovenaan mijn lijstje”, reageerde ze stellig.

Een man die wél bovenaan haar lijstje staat, is haar onlangs veroverde liefde dermatoloog Sander, die ook in Hamburg woont. Anderhalve week geleden ging ze nog een heerlijk weekendje weg samen met haar mr. Perfect. De mode-ondernemer straalt dan ook tijdens het tonen van haar nieuwe collectie, maar dat is ook het enige wat ze erover naar buiten brengt. „Je moet het met mijn glimlach doen.”

Toch laat ze nog iets van haar momentele levensgeluk ontglippen bij het passen van één van de brillen uit haar collectie, een zonnebril met roze glazen: „Ja, ik zie het leven absoluut door een roze bril.”