Nieuws/Entertainment
1821009
Entertainment

Céline Dion cancelt shows door oorinfectie

Alle shows die Céline Dion nog in maart en april zou geven in The Colosseum in Caesars Palace Las Vegas zijn afgezegd. De zangeres kampt al meer dan een jaar met een oorinfectie, die voor behoorlijke gehoorproblemen zorgt. Hierdoor kan ze zichzelf niet goed horen tijdens het zingen, „wat het uitvoeren van haar beroep min of meer onmogelijk maakt”, meldt haar woordvoerder in een statement.

Dion heeft haar shows van 27 maart tot en met 18 april geannuleerd. Hoewel ze met medicijnen heeft geprobeerd de pijn te verminderen, is een operatie nu toch onvermijdelijk. „Het geluk staat niet aan mijn kant, de laatste tijd. Ik heb zo uitgekeken naar deze shows en dan gebeurt dit... Ik kan het gewoon niet geloven! Mijn excuses aan alle mensen die kaarten hebben gekocht voor mijn show en naar Vegas wilden afreizen. Ik snap als geen ander hoe teleurstellend deze mededeling is en het spijt me oprecht”, aldus een emotionele Céline.

In januari moest de zangeres ook al een aantal shows afzeggen vanwege een hardnekkige griep. Mensen met kaarten voor de betreffende shows krijgen hun geld terug via de ticketbureaus waar ze de kaartjes gekocht hebben.