Nieuws/Entertainment
1823077
Entertainment

’Minnares Donald Trump jr. ging ook met Russell Simmons tekeer als een beest’

Aubrey O’Day en Russell Simmons

Aubrey O’Day en Russell Simmons

De vrouw die een affaire had met Donald Jr. Trump vertelt in een opnieuw opgedoken podcast over een wilde affaire met een realityster. Bronnen vertellen Page Six dat die realityster Russell Simmons zou zijn.

Aubrey O’Day en Russell Simmons

Aubrey O’Day en Russell Simmons

Volgens eerdere geruchten zou de man in kwestie Donald Jr. zijn; onlangs was immers al bekend geworden dat Aubrey O’Day een affaire met hem had tijdens de opnames van The Celebrity Apprentice. Maar ook de naam van Diddy zong rond. Bronnen vertellen echter dat het heel goed Russell Simmons zou kunnen zijn.

Aubrey speelde mee in zijn allang vergeten realityshow in 2010: Running Russell Simmons. De podcast Risk! die nu is opgedoken, komt uit 2012. De zangeres zegt hierin: ’Ik flirtte met een man tijdens de opnames en na mijn optreden in de finale liep ik door de hal. Toen werd ik een badkamer ingetrokken. Hij duwde me tegen de muur, keek me twee seconden aan en toen gingen we als beesten tekeer.”

Ontkenning

Een woordvoerder van Simmons spreekt de bronnen tegen en laat Page Six woensdag weten: „Russell Simmons heeft nooit een intieme relatie gehad met Aubrey O’Day. Om duidelijk te zijn: hij is niet de man die mevrouw O’Day beschrijft als degene die ze ontmoette in een tv-programma en waar ze een romantische relatie mee had.”

Simmons verblijft op het moment in Bali voor een zogenoemde ’spirituele pauze’. Hij vertrok naar het land nadat hij door twaalf vrouwen werd beschuldigd van seksueel misbruik, waaronder verkrachting. Hij heeft dit altijd ontkend.